Books, DIY, Home, Keep it clean, Lifestyle, Recipes, Uncategorized, Zwanger

Hallo 20 weken sprong!

Daar lig je dan 2045 op bed met een klein, mooi, lief(nu even niet 😉 ) mannetje warm op je borst geplakt, het is al dagen drama met een hoofd letter D. B wil absoluut niet lekker door tukken en huilt in zijn slaap. Het is vermoeiend maar vooral zielig voor hem want hij kan me niet zeggen wat er is.

Overdag is hij zo vrolijk en vind spelen zo gezellig, over dag slapen is voor baby’s en ach dat ben ik toch helemaal niet. Deze mama mag blij zijn als ik 3 uurtjes slaap over de hele dag. Maar als de klok 8 uur slaat begint het Drama en word hij elk half uur wakker. Voor deze sprong sliep hij van 1930 tot 0600 met om 2300 zijn laatste pap flesje en soms waren er heus nachtjes dat hij veel wakker werd maar dit slaat alles om het half uur der uit soms om het uur, je raakt vermoeid en overprikkeld maar je denkt alleen maar ach lief mannetje toch waarom kan ik je niet helpen.

Je leest overal het gaat over het komt echt goed… horen jullie mij al denken, ja maar wanneer dan want het is zo niet leuk! Je wil een leuke mama zijn en niet eentje met wallen tot op der enkels en haar als een vogel nestje.

Kennen jullie ook het leet dat koemelk allergie heet? Nou daar zal ik snel eens meer over vertellen.

Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jessica september 22, 2016 at 10:45 pm

    Ik vond je haar eigenlijk wel leuk zitten vandaag 😉
    Het komt echt goed. Go with the flow.. xx

  • Leave a Reply

    Powered by themekiller.com