Lifestyle, mama

Mommy diaries #1

Misschien leuk om jullie in elke mommy diaries een beetje te vertellen over hoe ik mama werd en wat daar aan voor afging.

Deel 1: De prinses en de knappe kikker.

Mei 2005 tijdens het uitgaan stond hij daar ineens een knappe kikker, het leek of ik letterlijk geraakt werd door de bliksem, ik was op slag verliefd bleef maar naar hem kijken en deed alles om zijn naam te weten te komen. Na veel rond vragen de dagen er na kwam zijn naam bij mij, toen ik op vakantie ging dacht ik weinig aan hem want ik was jong en ach zou vast niks worden. Maar bijna aan het einde dacht ik alleen maar nee ik wil bij hem zijn. Tussen door zijn er nog dingen geweest en ik kwam er achter dat hij mij “niet” leuk vond, helaas en ik probeerde hem te vergeten.

1 oktober 2005 eerste kus

ik ging met een vriendin naar haar nieuwe huisje waar ze dus blijkbaar met haar beste vriend J ging samen wonen kosten delen verder niets. Ik stond te trillen op mijn benen want ja daar was hij mijn droomprins, ik kreeg een reactie die ik niet verwachte. Wat heb je met je haar gedaan, ik had het geverfd van blond naar bruin niet zijn smaak blijkbaar haha. Einde van de avond werd er gekust en ik was van de wereld.

8 oktober 2005 zijn meisje

De avond verliep niet zo als andere avonden we plakte aan elkaar vast en waren dol verliefd, net na middernacht zei hij zachtjes je bent mijn meisje toch. Ik kon mijn geluk niet op wat was ik verliefd, nou ik kan beter zeggen wat ben ik verliefd.

1 december 2005 samen wonen

Na de eerste ontmoeting met mijn familie was het gebeurt hij bleef weer slapen en is nooit meer weggegaan 1 december werd het officieel hij kwam bij ons wonen, we leerde elkaar goed kennen en daar bloeide steeds meer uit!

Benieuwd naar de rest van ons verhaal dit lees je in de volgende mommy diaries

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Powered by themekiller.com