Uncategorized

Mommy diaries #2

Voor jullie een nieuwe mommy diaries veel lees plezier.

Juni 2006 vakantie

Voor het eerst samen naar Turkije heerlijk genieten van elkaar, het warme weer en de gezelligheid. We waren nog geen jaar samen maar wisten wel zeker dit is het, dit is hoe we het willen. We besloten dat we graag wilde trouwen en voegde daad bij woord en die avond vroeg mijn droom man mij ten huwelijk. Ja ja niet uber romantisch en een verrassing maar het voelde goed en het was geweldig! Het thuis vertellen was wat lastiger want ja we waren 17 & 21 maar voor ons was het zeker wij willen samen zijn voor altijd.

September 2006: huwelijk plannen

Eenmaal weer thuis besloten we na een gesprek met mijn mams, dat we eigenlijk best wel snel al wilde trouwen. 2007 moest ons jaar worden en dat werd het! Veel mensen waren er op tegen of hadden er een uitgesproken mening over. Maar wij wisten het zeker dit is het ;).

Oktober 2006: mag ik met haar trouwen

Oeps 1 groot ding vergeten, J moest mijn vader natuurlijk nog wel om zijn hand vragen. Dit gebeurde eind oktober de schok was groot maar na wat rustig na denk werk van vaders was het voor hem ook oke, maar we hebben toen meteen maar verteld dat er al een trouw datum was haha 31-08-2007.

Februari 2007: op ons zelf

Op 14 februari 2007 kregen wij de sleutel van ons eerste flatje wat waren we trots. In maart trokken we in ons huisje en bereiden ons voor op ons huwelijk.

April 2007: zo veel bloed

Er gebeurde veel dat jaar, leuke dingen en minder leuke dingen. Ik weet niet precies meer wanneer maar ineens was er overal zoveel bloed en het deed zoveel pijn! Met spoed naar het ziekenhuis, ik had een miskraam gehad we keken elkaar aan, maar ik was helemaal niet zwanger. Fout dus wel en ik moest onder het mes want het was nog niet schoon.

Mei 2007

2 weken na mijn curettage kreeg in op een middag ineens onwijs veel buikpijn en besloot een kruikje te maken, tijdens het wachten op de waterkoker zakte ik van de pijn door mijn benen en heeft J mij op bed gelegd en pijnstilling gegeven. Het zakte niet en werd erger en erger, de dokter kwam met spoed en constateerde dat ik weeën had, deze mevrouw is aan het bevallen werd er gezegd. Maar dat kan niet riepen wij in koor, na het verhaal te hebben uitgelegd moest ik met spoed naar het ziekenhuis het was daarbinnen niet ok.

Een maar in het ziekenhuis was het al savonds laat en moest ik wachten tot de ochtend dus daar slapen. Vroeg in de ochtend mocht ik naar de gynaecoloog voor een echo er bleek een cyste op mijn eierstok te zitten van ruim 5cm die de klachten veroorzaakte. Na het verwijderen plaatste de arts meteen een spiraal want hij was toch bezig!

Juni 2007: zwanger…

Huh zien we dat nou echt goed twee streepjes op de test. Ja hoor ik bleek zwanger we waren geschrokken maar door het dollen heen, we ging trouwen en dat zou in maart 2008 bekroond worden met de mooiste baby ever. Maar helaas dit mocht niet zo zijn en bij 11 weken verloren we ons kleintje wat deed dat zeer en wat heeft dat veel verdriet gedaan.

Augustus 2007

31 augustus wat elk jaar de warmte en zonnigste dag van het jaar is was dit jaar wel anders het waaide en het miezerde, maar dit hield ons niet tegen en ik trouwde mijn droom man. we hebben een heerlijke dag gehad en waren trots verder te mogen als man en vrouw.

November 2007

We hadden voor het trouwen besloten te wachten met kindjes omdat we nog erg jong waren en we het financieel niet zouden trekken. Maar in november vergat ik mijn pil te vaak en besloten we te stoppen en te zien wat er zou gebeuren, niet wetende dat dit een sloopende jaren zouden gaan worden.

Hoe dit verder ging lees je in de volgende mommy diaries

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Powered by themekiller.com